Vaatemallistomme tarina

“Kaikki alkoi keskostyttäreni syntymästä”

“Oman tyttäreni syntyminen keskosena kesällä 2007 oli elämääni suuresti mullistanut tapahtuma, joka käynnisti täysin uudenlaisten vauvanvaatteiden suunnittelutyön. En voinut käsittää, kuka oikein suunnitteli vaatteita, joiden sisäpuolella olevat kovat saumat ja laput kutittivat ja ärsyttivät vauvan ohutta ja herkkää ihoa tai miksi suunnittelijat eivät ottaneet huomioon vauvan nopeaa kasvuvauhtia luomalla vaatteita, jotka kasvaisivat lapsen mukana?

Ryhdyin suunnittelemaan suppeaa, mutta kaunista vaatemallistoa, joka sisältäisi kaikkein tarpeellisimmat jokapäiväisessä käytössä tarvittavat vaatteet vastasyntyneistä 2,5-vuotiaille. Olen ottanut suunnittelussa huomioon myös keskoslasten erityistarpeet, sillä kanyylit ja piuhat ovat haasteellisia vaatetuksen kannalta.”

– Nina Ignatius, perustaja ja toimitusjohtaja

Vauvanvaatteiden suunnittelufilosofia

Vauvasi kehittynein aisti hajuaistin jälkeen on tuntoaisti.

Jos sauma hiertää tai lappu raapii hänen herkkää ihoaan, hän ei osaa kertoa siitä eikä vaihtaa asentoaan. Saumat ovat piilosaumoja, joita peittää tavaramerkkimme BEIBAMBOO® logolla koristeltu nauha.

Käytämme ainoastaan Öko-Tex 100 -sertifioituja materiaaleja, jotka ovat täysin myrkyttömiä. Bambuviskoosi on peräisin sääntöihin sitoutuneilta kiinalaisilta viljelmiltä ja ekopuuvillan ostamme intialaisilta tavarantoimittajiltamme.

Vaatemalliston tavoitteet

Tavoitteemme on tarjota ajattomia vaatteita, jotka muodostavat vauvan perusvaatteiston sesongista riippumatta. Tuotteidemme käyttöikä on pitkä: esimerkiksi bodyssa on tuplarivi painonappeja. Vaatteissa on mahdollisimman vähän saumoja ja kaikki laput on kiinnitetty vaatteiden ulkopuolelle. Halutessasi voit kiinnittää edessä olevaan kokomerkintälappuun tutin tai sitoa siihen lapsen nimilapun.

prematurely born preemie child

”Olen ylpeä siitä, että keskosille suunnittelemiani vaatteita käytetään tällä hetkellä suurimpien suomalaisten sairaaloiden keskososastoilla. Rakkauteni lastani kohtaan saa minut tekemään aina parhaani, ja haluan, että lapsen viihtyvyys on aina etusijalla.”

Nina Ignatius, perustaja, toimitusjohtaja

Forbes –lehden “40 women over Forty” voittaja 2013″